Nyhedsbrev

Eksempler på brug af elreturs miljøemblemer

EKSEMPLER PÅ BRUG AF ELRETURS MILJØEMBLEMER

Som nævnt har Elretur gjort det nemt for sine medlemmer at synliggøre deres arbejde med bæredygtighed. Det sker via et partnerskab med BeCause, der er en digital platform, der hjælper virksomheder med at samle, koordinere og kommunikere deres bæredygtighedsinformation. Alt samlet ét sted og automatisk fremvist på tværs af kanaler, hvor og hvordan ens interessenter efterspørger det. 

Her ses enkelte eksempler på medlemmer af Elretur, der har downloadet deres miljøemblemer via BeCause’s platform her.

Lindebjerg

Lindebjerg er blandt Danmarks førende leverandører af el-køretøjer indenfor sin branche. 

Nederst på denne side har Lindebjerg valgt at vise, at de, via deres medlemskab af Elretur, lever op til producentansvaret. Og desuden hvor meget de har sparet i CO2 i kg. og genanvendt materiale i procent.  

Inwave

Inwave arbejder indenfor design, udvikling og salg af energibesparende LED kvalitetsbelysning og intelligent lysstyring – primært til projektmarkedet.

Nederst på forsiden af deres hjemmeside gør de deres kunder opmærksom på, at de overholder producentansvaret.

Alt, hvad Inwave har gjort, er er at installere denne widget via BeCause, som hvert år opdateres automatisk, med de nyeste metrikker (i dette tilfælde aktuelle tal for CO2-besparelse og genanvendt materiale i procent). CO2-tallene opdateres hvert år i april, når indrapporteringsprocessen er overstået.

Thorkild Larsen

Thorkild Larsen A/S leverer el- og elektronikkomponenter til engrosvirksomheder og ordreproducerende virksomheder.

Nederst på forsiden ses de aktuelle tal for CO2-besparelse og genanvendt materiale i procent.

Thiim

Thiim er et ingeniørfirma, der hjælper virksomheder med optimering af drift og minimering af nedetid.

Udover at vise, hvordan Thiim arbejder med verdensmålene, fortæller Thiim også på deres hjemmeside, at elektronikaffald og batterier bliver sendt til genanvendelse, og at Elretur og Because.eco hjælper med at sikre, at elektronikaffaldet ikke ender de forkerte steder.

Dit producentansvar

Dit producentansvar

Importerer eller producerer du produkter, der bruger batteri eller er afhængig af strøm for at virke? Så er du måske omfattet af miljølovens producentansvar.

Bliv medlem

Bliv medlem

Importerer eller producerer du produkter, der bruger batterier eller strøm for at virke?