Nyhedsbrev

Bliv medlem af Elretur

Importerer eller producerer du produkter, der bruger batterier eller strøm for at virke?

Så er du omfattet af miljølovens producentansvar, og kan gøre som mere end 950 andre store og små virksomheder. Bliv medlem af Elretur. Så håndterer vi dit producentansvar. Elretur er en non-profit-medlemsorganisation, som er etableret for at sikre et stærkt miljøfokus og lette de administrative byrder for dig og andre importører og producenter af el-produkter.

Er du omfattet af producentansvaret?

Importerer eller producerer I produkter, der bruger batterier eller strøm for at virke? Så er I formentlig omfattet af producentansvaret på elektronik og/eller batterier. Se her om I er omfattet og hvad producentansvaret betyder for din virksomhed.

Derfor skal du være medlem

Et medlemskab af Elretur er en tryg og nem måde at sikre, at din virksomhed lever op til jeres producentansvar. Mere end 900 virksomheder har allerede valgt at blive medlem af Elretur, og vi er dermed Danmarks største kollektivordning. Et medlemskab har en lang række fordele.

Hvad koster et medlemskab

Elretur skal ikke lave overskud på vores aktiviteter. Vi er en non-profit organisation. Et medlemskab koster et fast årligt kontingent på p.t. kr. 1.500. Prisen er den samme uanset hvornår på året, medlemskabet starter. For nogle typer elektronik- og batteriaffald betales også et miljøbidrag.