Nyhedsbrev

Kontakt os

Kontakt Elretur

Elretur
Høje Taastrup Boulevard 30, 1
2630 Taastrup
Telefon:     +45 33 36 91 98
E-mail:       retur@retur.dk
CVR nr.:     28 83 51 24

Aflevering af weee

Elektronikaffald (WEEE) fra husholdninger

Udtjente elektronikprodukter og bærbare batterier fra husholdninger kan du aflevere gratis på den nærmeste genbrugsplads. Elretur afhenter det derfra til oparbejdning.

Elektronikaffald (WEEE) fra Erhverv

Udtjente elektronikprodukter fra erhverv kan du aflevere til producenten/importøren, medmindre andet er aftalt. Virksomheder har kun adgang til genbrugspladsen, hvis de har tilvalgt denne ordning og betaler de fastsatte gebyrer.

Medlemmer af Elretur og medlemmernes kunder kan træffe aftale med Elretur om enten at aflevere elektronikaffald på en af Elreturs modtagepladser for erhverv eller om at afhente det hos virksomheden (slutbrugeren). Ved afhentning vil Elreturs operatør normalt opkræve betaling for transport og burleje, medmindre der er tale om meget store mængder.

For at Elretur kan betjene jer optimalt, beder vi jer venligst udfylde denne blanket og sende den pr. e-mail til Elretur@Elretur.dk.

Store mængder elektronikaffald (WEEE)

Har du så store mængder elektronikaffald, at du ikke kan aflevere det på nærmeste genbrugsplads, skal  du aflevere affaldet på en godkendt modtageplads.

Har du ikke truffet aftale med Elretur, skal du afregne omkostningerne direkte med modtageanlægget.

Information til oparbejder

Har du som oparbejdningsvirksomhed spørgsmål til genbrug og behandling af udtjente produkter fra en af Elreturs medlemsvirksomheder, kontakt da venligst Elretur på tlf. 33 36 91 98 eller e-mail Elretur@Elretur.dk

Dit producentansvar

Dit producentansvar

Importerer eller producerer du produkter, der bruger batteri eller er afhængig af strøm for at virke? Så er du måske omfattet af miljølovens producentansvar.

Bliv medlem

Bliv medlem

Importerer eller producerer du produkter, der bruger batterier eller strøm for at virke?